محل تبلیغات شما

جمله "همه چیز باعثسرطان می­شود" به یک گزاف گویی محبوب تبدیل شده است. اما حقیقت این است که در واقع، بسیاری و یا برخی از اقلام غذایی به طور قابل توجهی نشان داده اند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می­دهند.

در این مقاله به 9 مورداز ناسالم ترین غذاهای سرطان­زا اشاره می­شود که هرگز نباید آنها را دوباره بخورید.

 

Ø    گوشت­ هایفرآوری شده

بیشتر فرآورده­های گوشتیفرآوری شده، از جمله گوشت پخته و آماده (مانند کالباس و ژامبون)، بیکن، سوسیس و هاتداگ حاوی مواد نگهدارنده شیمیایی هستند که باعث می­شود که آنها تازه و جذاب به نظربرسند، اما این هم می­تواند باعث سرطان شود. نیتریت سدیم و نیترات سدیم به طور قابلتوجهی خطر ابتلا به روده بزرگ و سایر اشکال سرطان را افزایش می دهند. بنابراین حتماًفقط محصولات گوشتی را که بدون نیترات تهیه شده اند و ترجیحاً از منابع چمن تغذیه شدهاند، را انتخاب کنید

 

Ø   پاپ کورن مایکروویو

تهیه پاپ کورن­های مایکروویوممکن است راحت باشد، اما پاکت­های کاغذی حاوی پاپ کورن مایکروویو که با مواد شیمیاییپوشانیده شده ­اند، نه تنها منجر به ایجاد ناباروری می­شوند بلکه با سرطان کبد، بیضهو لوزالمعده مرتبط هستند. آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده (EPA)، پرفلوئورواکتانوئیکاسید (PFOA) موجود در پاکت­های پاپ کورن مایکروویو را به عنوان سرطان زایی "محتمل"به رسمیت می­شناسد و چندین مطالعه مستقل، این ماده شیمیایی را در ایجاد تومور مرتبطکرده اند. به طور مشابه، ماده شیمیایی دی­استیل مورد استفاده در خود پاپ کورن هم باایجاد آسیب ریوی و هم سرطان مرتبط است.

 

Ø   نوشابه گازدار

مانند گوشت­های فرآوریشده، نشان داده شده است که نوشابه گازدار نیز باعث سرطان می­شود. نوشابه گازدار حاویشکر، مواد شیمیایی غذایی و رنگ­های خوراکی است، بدن را اسیدی می­کند و به معنای واقعیکلمه، سلول­های سرطانی را تغذیه می­کند. مواد شیمیایی نوشابه گازدار مانند رنگ کاراملو مشتقات آن از جمله 4-متیل ایمیدازول (4-MI) نیز به طوراختصاصی با ایجاد سرطان در ارتباط هستند.

 

Ø   غذاهای رژیمی، نوشیدنی­ها

با این حال، حتی بدتر از نوشابه­های گازدار شیرین، نوشابهگازدار "رژیمی" و دیگر نوشیدنی­ها و غذاهای رژیمی مختلف است. یک بررسی علمیاخیر که با بیش از 20 مطالعه تحقیقاتی جداگانه توسط سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا(EFSA) صادرشده، نشان داد که آسپارتام، یکی از رایج­ترین شیرین کننده ­های مصنوعی، باعث طیف وسیعیاز بیماری­ها از جمله نقایص هنگام تولد و سرطان می­شود. سوکرالوز(Splenda)، ساکارین و سایر شیرین کننده­ های مصنوعی نیز با ایجاد سرطان در ارتباطهستند.



Ø   آردهای "سفید" تصفیه شده

آرد تصفیه شده یک مادهرایج در غذاهای فرآوری شده است، اما محتوای کربوهیدرات اضافی آن یک دلیل جدی برای نگرانیاست. یک مطالعه منتشر شده در ژورنال اپیدمیولوژی سرطان، مارکرهای مایل و پیشگیری نشانداد که مصرف منظم کربوهیدرات­های تصفیه شده با افزایش 220 درصدی سرطان در بینن مرتبط است. همچنین به طور کلی نشان داده شده است که غذاهای با شاخص گلیسمی بالاباعث افزایش سریع قند خون در بدن می­شوند که به طور مستقیم رشد و گسترش سلول­های سرطانیرا تغذیه می­کنند.

 

Ø   شکر تصفیه شده

شکرهای تصفیه شده تمایلدارند سطح انسولین را به سرعت افزایش دهند و رشد سلول­های سرطانی را تغذیه می­کنند.در ارتباط با شیرین کننده­ های غنی از فروکتوز مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا(HFCS)، نشان داده شده است که سلول­های سرطانی بسرعت و به آسانی آنها را متابولیزهمی­کنند تا تکثیر یابند. کلوچه­ ها، کیک­ها، نوشیدنی­های گازدار، آب میوه­ ها، سس ­ها،غلات و بسیاری از فرآورده­های محبوب فرآوری شده، مواد غذایی مملو از HFCS و سایر شکرهای تصفیهشده، توضیح می­دهند که چرا سرعت ایجاد سرطان در این روزها رو به افزایش است.

 

Ø   سیب­ های مرسوم، انگورها و سایر میوههای "کثیف"

بسیاری از مردم براین باورند که سیب، انگور یا توت فرنگی­های خریداری شده از فروشگاه، سالم هستند. امااگر این میوه‌ها ارگانیک نباشند یا تأیید شوند که عاری از سموم دفع آفات نیستند، ممکناست یک خطر عمده در ارتباط با سرطان باشند. کارگروه محیط زیست(EWG) دریافتکه تا 98 درصد از کل محصولات مرسوم و به ویژه نوع موجود در لیست میوه­ های کثیف»، باسموم دفع آفات عامل سرطان آلوده شده اند.



Ø   ماهی سالمون پرورش یافته

به گفته دکتر دیوید کارپنتر،مدیر موسسه بهداشت و محیط زیست در دانشگاه آلبانی، ماهی سالمون یکی دیگر از غذاهایپرخطر در ارتباط با سرطان است. مطابق پژوهش وی، ماهی سالمون نه تنها فاقد ویتامینD است،بلکه اغلب با مواد شیمیایی سرطان زا، پلی­كلرو بی فنیل­ها (PCB)، آفت کش­ها و آنتی بیوتیک­ها نیز آلوده می­شوند.

 

Ø   روغن­های هیدروژنه

روغن­هایهیدروژنه معمولاً برای حفظ و ماندگاری غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار می­گیرند.اما روغن­های هیدروژنه جایگزین، ساختار و انعطاف پذیری غشای سلولی را در بدن تغییرمی­دهند، که منجر به میزبانی برای بیماری­های ناتوان کننده مانند سرطان شود. برخی ازتولیدکنندگان در حال استفاده از روغن های هیدروژنه شده و جایگزین کردن آنها با روغننخل و سایر گزینه ­های بی خطرتر هستند، اما چربی­های ترانس هنوز هم به طور گسترده درغذاهای فرآوری شده استفاده می شوند.

 

بزرگان زاده نمی‌شوند٬ ساخته می‌شوند...

مقاومت بالای اسپورهای قارچ در فضا

چگونه "پیر" نشوید؟

سرطان ,غذاهای ,مواد ,های ,فرآوری ,طور ,به طور ,و سایر ,در ارتباط ,نوشابه گازدار ,سلول­های سرطانی ,باعث سرطان می­شود

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش yummy city اگزاست فن تهویه-مهتاب گستر jiwatdati Madlyn's memory Cheap NFL Miami Dolphins Team Jerseys From China شبکه ایرانی مترجمان خارجی engoltentplan sanjieblonbi koyblowgenla